Contrast
Groter
Energie & warmte

Onze energiecoaches gaan weer op pad!

Meld u nu aan voor een gratis warmtescan!

Vanaf december tot en met februari 2022 zult u onze energiecoaches waarschijnlijk weer in uw buurt zien. Deze enthousiaste vrijwilligers zijn opgeleid om warmtefoto’s te maken met een infrarood camera. Met
deze foto’s is duidelijk te zien waar een woning energie lekt en waar isolatie nodig is.

Begin dit jaar zijn bij 300 woningen al warmtescans gemaakt. Tot tevredenheid van de bewoners en de energiecoaches. De meesten van deze vrijwilligers hebben onlangs ook een training gevolgd om u nog meer te kunnen adviseren op het gebied van energiebesparing. Er is ruimte voor het maken van 500 gratis warmtescans van woningen in Zuidplas. Geef u dus snel op, want vol = vol.

Eind november inventariseren wij de aanvragen en bespreken wij deze met de energiecoaches. U wordt door een van hen gebeld om een afspraak voor een scan te maken. Zij vertellen u ook wat u vooraf kunt doen om betere resultaten te krijgen bij het maken van de warmtescan. Heeft u vragen over de foto die de energiecoach niet kan beantwoorden, neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket, telefoonnummer 072 743 39 56. Tot 31 december 2021 kunt u bij hen nog terecht voor een gratis telefonisch advies op maat. Mocht u vragen hebben over deze actie, stuur dan een e-mail naar duurzaam@zuidplas.nl.

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas