Contrast
Groter

Ook een warmtescan van uw woning?

Jaarlijks kunt u vanaf december tot en met maart onze energiecoaches weer in uw buurt zien. Deze enthousiaste vrijwilligers zijn opgeleid om foto’s te maken met een infrarood camera. Met deze foto’s is duidelijk te zien waar een huis energie lekt en waar isolatie nodig is.

Ook hebben zij een training gevolgd om u nog meer te kunnen adviseren op het gebied van energiebesparing. Let op: het zijn vrijwilligers. Wilt u uw huis aanpassen naar aanleiding van hun adviezen, dan dient u een erkend bureau in te schakelen.

In 2022 kunt u zich vanaf juni tot en met september opgeven voor het maken van een warmtescan. Er is ruimte voor het maken van 300 gratis warmtescans van woningen in Zuidplas. Geef u dus snel op, want vol = vol. Wij wijzen u erop dat uw aanmelding nog geen garantie is dat er een scan van uw woning wordt gemaakt. We hebben een beperkt aantal energiecoaches En het maken van een scan is afhankelijk van het weer. Komt u dit seizoen niet aan de beurt, dan wordt uw woning op de nieuwe lijst geplaatst.

Let op: de energiecoaches nemen zelf kort voor het maken van de warmtescan contact met u op om een afspraak met u te maken. De scans worden gemaakt in de maanden december tot en met maart / april. Afhankelijk van de buitentemperatuur. Heeft u vragen over de foto die de energiecoach niet kan beantwoorden, neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket, telefoonnummer 01802-23007.

Mocht u vragen hebben over deze actie, stuur dan een e-mail naar duurzaam@zuidplas.nl.

Let op: onze energiecoaches zijn vrijwilligers. Zij geven u alleen advies. Zij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van dat advies. U dient te allen tijde contact op te nemen met een gecertificeerde aannemer of het Duurzaam Bouwloket als u daadwerkelijk wilt verduurzamen. 

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2023 Duurzaam Zuidplas