Contrast
Groter
Circulaire economie

Tweedekanswinkel Moerkapelle

Gebruikte kleding en spullen een tweede leven geven: bij de Tweedekanswinkel kan het! Volgens het bestuur van de stichting is het idee gekomen tijdens de jaarlijkse zendingsrommelmarkt van de Hervormde Gemeente Moerkapelle. “De rommelmarkt was zó’n succes, dat we daarna een stichting begonnen zijn om dit mooie werk voort te zetten. We zien dat mensen veel kleding en spullen hebben die ze niet meer gebruiken. Zonde om weg te gooien!

Bij de Tweedekanswinkel knappen we ingeleverde spullen op en verkopen die tegen een klein prijsje. Het geld dat we ophalen gaat naar verschillende goede doelen en hulpprojecten zoals Stichting Proplan, KiKa en het Jaarproject Hospice Elim. Door spullen en kleding opnieuw te gebruiken helpen we mensen die het niet breed hebben. En we dragen ons steentje bij aan een beter milieu. Een win-winsituatie dus! En het mooie is: iedereen kan hierbij helpen.”

Heeft u kleding of spullen die u niet meer gebruikt? Daar weet de Tweedekanswinkel wel raad mee. “Breng deze spullen naar onze winkel aan de Nijverheidsstraat. U bent van harte welkom!”

Wilt u meer weten over de Tweedekanswinkel in Moerkapelle? Bekijk dan nu het filmpje!

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas