Contrast
Groter
Energie & warmte

Verduurzamen met de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds

De Energiebespaarlening is een lening waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren. Wat u kunt betalen met een Energiebespaarlening verschilt; van isolatie of verwarmen tot bijvoorbeeld de aanschaf van een inductiekookplaat. Eigenaar-bewoners met een verzamelinkomen tot € 60.000,- kunnen aanspraak maken op een lening met een rente van 0%. Ook huizenbezitters die ouder zijn dan 75 jaar of onvoldoende leenruimte hebben, komen mogelijk in aanmerking voor deze lening. Kijk voor meer informatie over de Energiebespaarlening op www.warmtefonds.nl.

Het Nationaal Warmtefonds is er om mensen te helpen bij het duurzamer maken van hun huis of gebouw. Ze bieden geld op een verantwoorde en betaalbare manier aan, zodat huiseigenaren, Verenigingen van Eigenaars en scholen hun plek energiezuiniger kunnen maken. Het Nationaal Warmtefonds werkt in opdracht van de Rijksoverheid.

De Energiebespaarlening is er ook voor Vereniging van Eigenaren (VvE’s)

Sinds 1 december 2022 is ook voor VvE’s tot acht appartementen de VvE Energie-bespaarlening beschikbaar. Via de VvE Quickscan kunt u nagaan of uw VvE voor een VvE Energiebespaarlening in aanmerking komt. Kijk voor meer informatie over de Energiebespaarlening voor VvE’s op www.warmtefonds.nl/vve.

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas