Contrast
Groter
Circulaire economie

Subsidie voor circulair ondernemen

Nederland is op weg naar een circulaire economie. Ondernemers met visie zien hierin een kans. Maar het is ook een uitdaging. Hoe kunt u uw producten en diensten zodanig ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen dat afval niet meer bestaat en dat grondstoffen zo vaak en zo lang mogelijk steeds worden hergebruikt? Holland Rijnland helpt u er graag bij.

Zij dagen u uit om uw ondernemerschap meer toekomstgericht te maken en helpen u daarbij met een voucher. Deze kunt u gebruiken om u of een personeelslid een cursus te laten volgen, een bedrijfsscan te laten uitvoeren, een advies op maat te krijgen of om u aan te sluiten bij een netwerk van collega-ondernemers, dat bepaalt u helemaal zelf. Wij kopen vervolgens het door uw gekozen product of dienst in en u ontvangt een subsidie van 90% op de kosten tot een maximum van € 1.000.

Deze subsidie is mogelijk gemaakt door Leader, een Europees programma om initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan versterking van de economie op en van het platteland. Organisaties, bedrijven en burgers in de regio Holland Rijnland kunnen tot en met 2020 in aanmerking komen voor subsidie uit dit programma. Meer informatie vindt u hier.

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas