Contrast
Groter
Energie & warmte

Save the date: online kennissessies warmtebronnen

In januari (19, 21, 25 en 28 januari) organiseren wij vier digitale kennissessies over de mogelijke alternatieve warmtebronnen in Zuidplas. Per onderwerp vertelt een gastspreker u eerst meer over de veelgebruikte technieken en energiebronnen voor het aardgasvrij maken van de gebouwde omgeving. Daarna wordt gekeken naar de situatie in Zuidplas en wordt de vraag gesteld: “Wat betekent dit onderwerp voor Zuidplas?” Na de presentatie is er ruimte voor vragen. Achter de schermen staat een team klaar om uw reacties en vragen op te vangen en daar – door de gastsprekers – antwoord op te geven. We hebben vijf gastsprekers uitgenodigd om u meer te vertellen over veelgebruikte technieken en energiebronnen en -dragers voor het aardgasvrij maken van de gebouwde omgeving.

Thema’s & data

19 januari 2021| Groen gas en Waterstof met Jasper Schilling (themaleider lokale energietransitie | senior onderzoeker/adviseur Bij CE)
21 januari 2021 | Warmtenetten met Tim Mooiman (adviseur energie transitie bij Expertise Centrum Warmte)
25 januari 2021 | Warmtepompen met Jan Rooijen (oprichter de Warmtepompvergelijker)
28 januari 2021 | Kernenergie met Prof. dr. ir. Jan Leen Kloosterman (Professor of Nuclear Reactor Physics and Head of Department Radiation Science and Technology) en Prof. dr. Wim Turkenburg, (Professor ‘Science, Technology and Society’ (STS)).

De kennissessies zijn van 19.30  – 21.00 uur.

Aanmelden voor de avonden kan vanaf december. Houd onze mediakanalen in de gaten.

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas