Contrast
Groter
Circulaire economie

Kerstbomenbos: ophalen én inleveren

Op woensdag 7 december 2022 hebben inwoners van Zuidplas die vorig jaar een ‘levende’ kerstboom hebben ingeleverd een kerstboom opgehaald uit het Kerstbomenbos in Moordrecht of in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zoals elk jaar verzamelt de gemeente op de eerste woensdag van het nieuwe jaar alle kerstbomen met én zonder kluit op verschillende inzamelpunten in de dorpen. De bomen met kluit worden vervolgens geplant in de kerstbomenbossen in Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel. Doet u dit jaar ook mee? Koop dan een kerstboom mét kluit en lever deze in op woensdag 4 januari 2023 op het daarvoor bestemde inleverpunt in uw dorp.

Vergeet niet een briefje met uw naam, mailadres en telefoonnummer bij uw boom in te leveren, zodat we u volgend jaar kunnen contacteren.

Komt u een kerstboom ophalen? Houdt u er dan alstublieft rekening dat u niet uw eigen boom terugkrijgt. De kerstboom die u uitzoekt kan kleiner zijn dan de boom die u vorig jaar heeft ingeleverd. Er geldt: wie het eerst komt, heeft de eerste keuze!

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas