Contrast
Groter
Energie & warmte

Gunstige subsidieregelingen voor verduurzamen VvE’s

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_20190830_174811-768x1024.jpg

Bent u bestuurder of beheerder van een VvE en wit u duurzaam onderhoud en renoveren combineren met energiebesparende maatregelen? Of bent u bewoner van een VvE en wilt u duurzamer gaan wonen. De tijd was nog nooit zo rijp voor VvE’s om met verduurzaming aan de slag te gaan. Er zijn momenteel gunstige subsidieregelingen en aantrekkelijke energiebesparingsleningen voor VvE’s. Deze regelingen kunnen worden gebruikt voor het inwinnen van advies over duurzame maatregelen, het begeleiden van besluitvorming en het uitvoeren van maatregelen

De gemeente heeft een aanbod voor u!

Om VvE’s hierin op weg te helpen biedt gemeente Zuidplas 15 gratis intakegesprekken aan voor een energiescan en besluitvormingsbegeleiding in samenwerking met VvE Duurzaamheidsloket.

Online informatiebijeenkomst op dinsdag 12 oktober

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is hier-aan-de-slag-met-de-buurt-21-augustus-2019-71-2-1024x683.jpg

De gemeente Zuidplas heeft samen met VvE Duurzaamheidsloket speciaal voor u een selectie van experts bijeengebracht. Zij informeren u op deze avond over de verduurzamings-mogelijkheden van VvE’s en de beschikbare financiële regelingen. Daarnaast informeert VvE Duurzaamheidsloket u over de intakegesprekken, het energieadvies en het begeleidingstraject. De avond is bedoeld voor bestuurders en beheerders van VvE’s in gemeente Zuidplas.

Het programma

19.30 uur          Openingswoord

19.40 uur          Voorlichting verduurzamingsproces voor VvE’s (VvE Duurzaamheidsloket)

20:00 uur          Energiemaatregelen en subsidiemogelijkheden (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

20:30 uur          De financiering van energiemaatregelen voor VvE’s (Warmtefonds)

20.55 uur          Afsluiting

Het vervolg

Na de bijeenkomst ontvangt u de presentaties en de meest gestelde vragen per mail.

VvE’s kunnen zich na afloop van de bijeenkomst aanmelden voor het intakegesprek bijVvE Duurzaamheidsloket. De eerste 15 VvE’s die zich aanmelden voor een intakegesprek, krijgen dit gesprek gratis aangeboden door de gemeente.

Aanmelden

U bent dinsdag 12 oktober van harte welkom om de online voorlichtingsavond bij te wonen. De voorlichtingsavond vindt plaats via Zoom. U kunt zich aanmelden via deze link.

U ontvangt voorafgaand aan de avond een Zoom-link en inloginstructies.

Kunt u niet aanwezig zijn?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief / zodat u toch op de hoogte kunt blijven van dit project.

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2021 Duurzaam Zuidplas