Contrast
Groter
Energie & warmte

Gunstige subsidieregelingen voor verduurzamen VvE’s

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_20190830_174811-768x1024.jpg

Bent u bestuurder of beheerder van een VvE en wit u duurzaam onderhoud en renoveren combineren met energiebesparende maatregelen? Of bent u bewoner van een VvE en wilt u duurzamer gaan wonen. De tijd was nog nooit zo rijp voor VvE’s om met verduurzaming aan de slag te gaan. Er zijn momenteel gunstige subsidieregelingen en aantrekkelijke energiebesparingsleningen voor VvE’s. Deze regelingen kunnen worden gebruikt voor het inwinnen van advies over duurzame maatregelen, het begeleiden van besluitvorming en het uitvoeren van maatregelen

De gemeente heeft een aanbod voor u!

Om VvE’s hierin op weg te helpen biedt gemeente Zuidplas 15 gratis intakegesprekken aan voor een energiescan en besluitvormingsbegeleiding in samenwerking met VvE Duurzaamheidsloket.

Subsidie voor VvE’s

VvE’s die duurzaam onderhoud en renoveren willen combineren met energiebesparende maatregelen, komen wellicht in aanmerking voor gunstige subsidieregelingen en aantrekkelijke energiebesparingsleningen. Wil je meer weten? Kijk dan hier de informatiebijeenkomst over VVE’s terug of neem contact op met het VVEduurzaamheidsloket.

Bekijk hier de presentaties:

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas