Contrast
Groter
Energie & warmte

Duurzaam advies op maat

Wist u dat u een gratis telefonisch advies kunt aanvragen bij het Duurzaam Bouwloket? Samen met u maakt een van de medewerkers een stappenplan hoe u uw huis kunt verduurzamen. U hoeft uw huis immers niet in één keer te verduurzamen. Het Duurzaam Bouwloket berekent voor u ook de totale kosten en adviseert u over erkende bedrijven die u kunt inschakelen. In Dorrestein heeft het Duurzaam Bouwloket al enkele adviezen gegeven. 

Vanaf de informatieavonden in februari / maart zijn 43 telefonische consults aangevraagd en 39 keukentafelgesprekken. Deze keukentafelgesprekken zijn helaas afgezegd in verband met corona. U kunt ze echter weer aanvragen. De eigen bijdrage is € 50,-. Een van de medewerkers gaat met u door het huis en kijkt wat er nodig is om uw huis te verduurzamen. Dit gebeurt wel onder strikte voorwaarden. Zo draagt de medewerker onder andere handschoenen en een hesje met daarop de mededeling over de 1,5 meter afstand. Als u een afspraak maakt voor een keukentafelgesprek wordt het coronaprotocol naar u toegestuurd.

Degenen die een advies hebben aangevraagd zijn heel positief. Een telefonisch consult is gratis. Met een goed advies kunt u op termijn veel geld besparen. Heeft u onlangs een nieuw huis gekocht, dan is het zeker raadzaam om advies in te winnen bij het Duurzaam Bouwloket. Als u uw huis verduurzaamt, kan het ook schelen in het rentetarief van uw hypotheek. Meer informatie hierover leest u hier.

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas