Contrast
Groter
Energie & warmte

Doet u mee? | Collectieve inkoop isolatiemateriaal

ACTIE IS VERLENGD! Waarmee u dus tot 15 november heeft om mee te doen. De link om aan te melden voor het aanbod duurzaambouwloket.nl/aanbod-zuidplas

Isolatie is belangrijk! Het houdt uw woning in de zomer koel en in de winter lekker warm. Deze zomer is hét moment om de isolatie in orde te maken. Verkoeling zal in deze maanden welkom zijn en uw woning is dan klaar voor de winter. Bij het verduurzamen van een woning is isoleren de eerste stap. Daarna kunnen andere stappen worden gezet.

Wat houdt de actie in?

Het Duurzaam Bouwloket heeft voor u, als inwoner van Zuidplas, een mooi aanbod om isolatiemateriaal voordelig aan te schaffen. Het gaat om een actie waarbij samen met anderen (collectief) wordt ingekocht. U kunt ervoor kiezen om dit samen met uw buren te doen, maar het Duurzaam Bouwloket kan ook de verschillende aanmeldingen koppelen. De actie loopt tot en met 15 september 2020 en de korting kan oplopen tot 10% of meer (in vergelijking met prijzen in de markt). Meer over het aanbod voor de collectieve inkoop leest u op de website van het Duurzaam Bouwloket.

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas