Contrast
Groter

Kerstbomenbos in Moordrecht

Kerstmis: de tijd van de heerlijke geur van dennen in uw huis. Dit jaar is onze oproep: lever op 6 januari uw boom met kluit in, zodat we samen een Kerstbomenbos kunnen maken!

Inleveren kan bij:
Land voor Water, hoek Reigerdreef van 12.00 – 13.45 uur
• Parkeerplaats bij Sporthal de Zuidplas van 14.00 – 16.00 uur


Levert u een boom in? Dan vragen wij u om vooraf uw contactgegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) op te schrijven en dit briefje mee te nemen bij de inlevering. Op de locatie staat een brievenbus om het briefje in te stoppen. Daarna ontvangt u binnen 5 werkdagen een mail met daarin uw unieke code. Met deze code maakt u in december 2021 kans op een van de kerstbomen uit het kerstbomenbos. U kunt dan zelf een mooie boom komen uitzoeken.

Een groener Moordrecht

Op woensdag 6 januari 2021 kunnen kinderen en volwassenen, net als in andere jaren, de kerstboom inleveren. Dat kan op de daarvoor ingerichte plekken in Moordrecht. Alle ‘gezonde’ kerstbomen mét kluit worden niet versnipperd, maar daarmee bouwen we samen aan een bos én een groener Moordrecht! De mensen die een boom met kluit inleveren, krijgen een lotnummer via de mail. In december 2021 verloten we de kerstbomen in het kerstbomenbos. De bomen worden op een braakliggend terrein achter de begraafplaats aan de Middelweg in Moordrecht geplant. De medewerkers van de Zorgboerderij de Bovenstee uit Moordrecht onderhouden de bomen. De andere bomen gaan, net als voorgaande jaren, in de versnipperaar.

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas