Contrast
Groter

Inwonersbijeenkomst RES | 8 juni | Dorpshuis Swanla, Zevenhuizen

Hoe denkt u over het opwekken van duurzame energie in uw gemeente?
Kom naar de inwonersbijeenkomst en geef uw mening!

Gemeente Zuidplas heeft met gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen afgesproken om meer duurzame energie op te wekken uit zonne-energie. Met zonnepanelen op grote daken of met zonnevelden op land. Deze plannen staan in de Regionale Energiestrategie Midden-Holland. De gemeente Zuidplas gaat graag met inwoners in gesprek over welk soort gebieden en projecten u het meest geschikt vindt voor het opwekken van zonne-energie. Dat doen we door u vragen te stellen in een online vragenlijst. En er zijn gesprekken met inwoners tijdens weekmarkten gevoerd. Ook nodigt de gemeente u graag uit voor een inwonersbijeenkomst. Hieronder vindt u daar meer informatie over.

Op donderdagavond 8 juni 2023 gaan wij graag met u in gesprek  

Wij nodigen u van harte uit om op donderdagavond 8 juni in Dorpshuis Swanla met ons in gesprek te gaan over welk soort gebieden en projecten u het meest geschikt vindt voor het opwekken van zonne-energie.

Tijdens deze inwonersbijeenkomst vertellen wij u graag waar wij nu staan en wij gaan graag met u aan gesprekstafels verder in gesprek over onderwerpen die te maken hebben met de opwek van duurzame elektriciteit. U bent van harte uitgenodigd.

Programma

19.00 uur
19.30 uur

20.00 uur21.30 uur

Inloop
Opening door avondvoorzitter en een welkomstwoord van wethouder Duurzaamheid Wybe Zijlstra
Met elkaar in gesprek over onder andere grootschalig opwek zon-op-land, welke gebieden u het meest geschikt vindt en wat u belangrijk vindt bij een zon-op-land project?
Afsluiting

Aanmelden voor de bijeenkomsten

De avond start om 19.30 uur in Dorpshuis Swanla (Burgemeester Klinkhamerweg 86, 2761 BJ Zevenhuizen). Aanmelden is noodzakelijk. U kunt dat doen via onderstaand formulier.

    Bent u niet in de gelegenheid de bijeenkomst bij te wonen, maar heeft u wel vragen, dan kunt u deze stellen via duurzaam@zuidplas.nl. Daarnaast wijzen wij u ook graag op de vragenlijst die eerder al voorbijkwam. U kunt de vragenlijst tot en met 17 mei invullen. De vragenlijst is de vinden op www.duurzaamzuidplas.nl/uwmeningoverderes.

    Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten op 8 juni in Dorpshuis Swanla!

    Duurzaam zuidplas
    © Copyright 2024 Duurzaam Zuidplas