Contrast
Groter

Energiecoaches

Laat je adviseren door een van de energiecoaches van Duurzaam Zuidplas! De energiecoaches hebben trainingen gehad om te kunnen adviseren op het gebied van isoleren, duurzame energie opwekken, duurzaam ventileren en duurzaam verwarmen en koelen. Advies vragen bij een buurtbewoner is immers prettiger dan bij een onafhankelijke organisatie zoals het Duurzaam Bouwloket. Onze energiecoaches zijn dan ook vrijwilligers uit de dorpen van Zuidplas die u graag voorzien van advies en hulp.

Warmtescans

Onze energiecoaches maken warmtescans van uw huis. In deze scans is te zien of er in uw huis warmte lekt en zo ja, waar en waarom. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het ergens tocht of dat er ergens isolatie nodig is. Heeft u vragen over warmtescans? Stuur een e-mail naar duurzaam@zuidplas.nl.

Let op: onze energiecoaches zijn vrijwilligers. Zij geven u alleen advies. Zij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van dat advies. U dient te allen tijde contact op te nemen met een gecertificeerde aannemer of het Duurzaam Bouwloket als u daadwerkelijk wilt verduurzamen.

Onze energiecoaches zijn:

Nieuwerkerk aan den IJssel:

Anke Muller-Sloos
Eric Paanakker
Frank Schimmel
Jos van Dijk
Peter van der Zee
Sander Starreveld

Moordrecht:

Doede Bakker
Joke Verdoold
Paul Rudenko

Moerkapelle:

Zevenhuizen:

Bram Hanemaaijer
Rolf Hommes

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2022 Duurzaam Zuidplas