Contrast
Groter

Collectieve inkoopactie zonnepanelen

Gemeente Zuidplas organiseert samen met het Duurzaam Bouwloket en regionale vakkundige installateurs een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. Van 1 juni tot 1 september 2021 kunt u meedoen aan deze actie. U kunt zich hiervoor vrijblijvend aanmelden via www.duurzaambouwloket.nl/actiezuidplas.

Voordelen van deze inkoopactie

Gerenommeerde installateurs van zonnepanelen uit uw regio organiseren samen deze groepsaankoop voor zonnepanelen. Op dit moment is het aanschaffen van zonnepanelen financieel extra interessant! Naast deze voordelige inkoopactie, kunt u de BTW (21%) over de aanschaf van de zonnepanelen terug vragen bij de belastingdienst. Binnen deze actie wordt dit voor deelnemers gratis verzorgd. Daarnaast heeft de inkoopactie de volgende voordelen:

  • Gratis vrijblijvend advies aan huis
  • Lage prijzen door gezamenlijke inkoop
  • Inclusief btw-terugvraagservice voor particulieren
  • Vakkundige betrouwbare installateurs uit uw regio
  • Maatwerk is mogelijk

Hoe werkt het?

U kunt deelnemen aan deze actie door een aantal eenvoudige stappen te volgen:

  1. Inschrijven: u kunt zich tot 1 september 2021 geheel vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiezuidplas 
  2. Aanbod op maat: een installateur neemt vervolgens contact met u op. Deze komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
  3. Installatie: de leverancier installeert de zonnepanelen en u bespaart direct op uw energierekening. De installateur houdt zich tijdens het bezoek aan de RIVM-richtlijnen.

Webinar over zonnepanelen

Wilt u meer weten over het samen aanschaffen van zonnepanelen? Bekijk dan het webinar over zonnepanelen. Eric Bibo, adviseur bij het Duurzaam Bouwloket vertelt u meer over de actie. Kijk de video terug op de website van het Duurzaam Bouwloket


Evaluatie

Na afloop van een collectieve inkoopactie evalueren we met de bewoners die deelnamen aan de actie hun ervaringen. Op basis hiervan kan de service eventueel worden verbeterd, de selectie van een installateur bij een volgende actie aangepast worden of kan besloten worden dezelfde leverancier nogmaals te benaderen.

Heeft u meegedaan met de collectieve actie isolatiemateriaal van vorig jaar of de collectieve inkoopactie, dan zouden wij  het fijn vinden als u de enquête wilt invullen.

Duurzaam Bouwloket = Onafhankelijk en belangeloos

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van gemeente Zuidplas. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze pagina over het Duurzaam Bouwloket.

Duurzaam zuidplas
© Copyright 2022 Duurzaam Zuidplas